Disclaimer

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van G.B.V. worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Aansprakelijkheid
G.B.V. streeft er naar om de gebruiker van gbv-vuurwerk.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. G.B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op gbv-vuurwerk.nl.

Privacy
G.B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers gbv-vuurwerk.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door G.B.V. zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie/producten te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.