• Ruim 480 vuurwerkdealers werken samen met GBV WECO
  • Inloggen

Een compleet vuurwerkassortiment, interessant voor iedere Nederlander

Terug

Pro-line fireworks

Sinds 1997 is Pro-line Fireworks een begrip op de Nederlandse vuurwerkmarkt. Het zeer herkenbare fel gele label, met de zwarte gevarenbalken is herkenbaar voor iedere consument. Pro-line heeft zijn strepen verdiend door als eerste in te spelen op de nieuwe 500 grams vuurwerk generatie en kenmerkt zich aan een brede range met professionele producten voor consumenten.

Ook dit jaar zorgt Pro-line weer voor veel vernieuwing in vuurwerkland, zo is er dit jaar een brede range compound cakeboxen ontwikkeld, welke een complete vuurwerkshow bevatten met maximaal 2 kilogram kruit, in een keer aan te steken!

Binnen het Pro-line assortiment zit voor elke budget een passend product, en wordt elk jaar doorontwikkeld om een zo breed mogelijke range aan professionele producten aan te bieden. Uiteraard is Pro-line kwalitatief hoogstaand vuurwerk, waar we strenge kwaliteitscontroles op uitvoeren. Alle producten zijn voorzien van de verplichte CE markeringen en Nederlandse teksten en gebruiksaanwijzingen. Pro-line kunt u kopen in de winkels aangesloten bij de winkelformule www.Bestelvuurwerk.nl

Proline